Plan je stedenbouwkundig project in 3D

Hoe zorg je ervoor dat je de juiste stedenbouwkundige beslissingen maakt met behulp van slimme technologie? Zet je kaarten in op digital twins!

Met 3D-technologie til je jouw stedenbouwkundige project naar het volgende niveau. Door innovatieve geo-oplossingen te combineren met een 3D-omgeving krijg je integraal inzicht in de gevolgen van stedenbouwkundige ontwerpen en/of scenario’s op het gebied van klimaatadaptatie, gezоndheid en leefbaarheid op de stad.

Op 21 september demonstreert Anne Dullemond (directeur StrateGis) het project LIVE (innovatieproject voor de wijk Liendert in Amersfoort) en laat hij de mogelijkheden van 3D-technologie zien. Je bent welkom bij de Smart Inspiration Session! Meld je hier aan.

Wil je je alvast voorbereiden op de sessie en/of een 3D-omgeving doorlopen? StrateGis ontwikkelde de 3D Cityplanner, een platform waarin je jouw project in 2D en 3D in kaart kunt brengen, kunt analyseren en kunt delen. Bekijk de video’s en meld je aan voor de gratis demo op https://3dcityplanner.com/