Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Verkenningsmiddag Biodiversiteit in RAW

12 december @ 1:30 pm - 4:30 pm UTC+0

Plannen en/of maatregelen om biodiversiteit te bevorderen worden steeds belangrijker. Uitvragen via het RAW-bestek kunnen hier een bijdrage aan leveren. Om een beeld te krijgen van de gewenste oplossingen en/of maatregelen op het gebied van biodiversiteit via het RAW-bestek organiseert CROW deze Verkenningsmiddag. Denk en praat je mee?

Tijdens deze RAW Verkenningsmiddag gaan we met elkaar aan de slag om inzicht te krijgen in de behoefte bij RAW-gebruikers aan gewenste oplossingen en maatregelen op het gebied van biodiversiteit via het RAW-bestek. Doel is om standaardoplossingen te bedenken die het opnemen van werkzaamheden rond biodiversiteit vergemakkelijken en wellicht verhogen. Zo voorkomen we dat ieder voor zich het wiel uitvindt of dat we met elkaar veel gebruik maken van toepassing in deel 3 of deficode 99.

Wil je meepraten en meedenken over dit onderwerp? Meld je gratis aan en kom op dinsdagmiddag 12 december naar CROW in Ede. Er is plek voor maximaal 25 deelnemers. Graag tot dan!

_____________________________________________________

Datum: 12-12-2023

Locatie:  CROW – Hoofdkantoor Ede

Gegevens

Datum:
12 december
Tijd:
1:30 pm - 4:30 pm UTC+0
Evenement Categorie:
Site:
https://www.raw.nl/agenda/activiteit/270-verkenningsmiddag-biodiversiteit-in-raw