Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Spelen met transformatieopgaven

24 november @ 10:00 am - 1:00 pm UTC+0

Gratis

Bij de serious game Transform moeten spelers zich verplaatsen in bewoners, de gemeente of projectontwikkelaar. Eerst mag je jouw ideale wijk vanuit jouw belangen inrichten. Ben je klaar? Dan moet je proberen om samen vanuit de verschillende belangen tot één oplossing voor de wijk komen. En dat betekent samen in gesprek gaan. Hoe krijg je de verschillende belangen bij elkaar? Hoe zorg je dat er uiteindelijk een wijk komt waarin ieders belang tot zijn recht komt? De gesprekken leiden uiteindelijk tot een invulling van de wijk. Wie de meeste plannen kan realiseren, verdient de meeste punten. Een goed compromis levert daarentegen niet slechts één winnaar op; als alle partijen samen tot een goede oplossing komen, levert dat een eerlijke verdeling van de punten op.

Op vrijdag 24 november bieden wij u de mogelijkheid om met een groep van maximaal 12 mensen Transform te spelen en zelf te ondervinden hoe het spel u kan helpen in de samenwerking met andere stakeholders in uw project.

_____________________________
Datum: 24-11-2023
Locatie: Kantoor Platform31: Koningin Julianaplein 10, (7e verdieping, ingang hal Centraal Station Den Haag), 2595 AA Den Haag

Gegevens

Datum:
24 november
Tijd:
10:00 am - 1:00 pm UTC+0
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://stedelijketransformatie.nl/bijeenkomsten/spelen-met-transformatieopgaven