Laden Evenementen

« Alle Evenementen

City Deal Showcase | Samen werken aan Digitale Technieken voor de Fysieke Leefomgeving

29 juni @ 10:00 am - 1:00 pm

Gratis

Hoe zet je digitalisering en technologisering in voor ontmoetingen tussen inwoners? Hoe zorg je ervoor dat innovaties activiteiten in de wijk versterken en aanwakkeren? En hoe monitor je of de sociale cohesie ook toeneemt door de inzet van nieuwe middelen en oplossingen? Daarover gaan we in gesprek op 29 juni 2023 (13.00 uur – 16.00 uur) bij de Slimme Stad Showcase van de Zeeheldenbuurt in Sittard-Geleen.

De gemeente Sittard-Geleen laat je tijdens dit bezoek haar unieke aanpak op gebied van burgerparticipatie zien. En we gaan met elkaar op zoek naar innovaties die de sociale cohesie tussen inwoners in een wijk bevorderen, versterken en monitoren in een pitchcarrousel.

Ben of ken je een innovatief idee? Kom dan pitchen op 29 juni 2023!

Ben je benieuwd naar de ‘Tuinman van morgen’ aanpak van de gemeente in deze wijk? En wil je leren hoe je met slimme toepassingen ervoor kunt zorgen dat inwoners elkaar vinden en helpen? En wil je weten hoe je samen met de inwoners een wijk kunt herontwikkelen? Meld je dan aan en kom naar de Slimme Stad showcase-excursie.

Meld je aan | Meld je aan voor het pitchcarrousel

Deze showcase maakt deel uit van het programma van de City Deal ‘Een slimme stad, zo doe je dat’. Wil je een overzicht van alle evenementen die vallen onder de City Deals ‘Een slimme stad, zo doe je dat’ en ‘Slim Maatwerk’? Klik hier.

Je vindt alle informatie over dit evenement hier.

Datum en tijd: 29 juni 2023 van 13.00 tot 16.00 uur.

Locatie: volgt.

Gegevens

Datum:
29 juni
Tijd:
10:00 am - 1:00 pm
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,
Site:
https://agendastad.nl/showcase-deventer-kien/

Organisator

Future City Foundation
E-mail:
zoe@future-city.nl
Bekijk de site van Organisator