Laden Evenementen

« Alle Evenementen

De Nederlandse missie naar Barcelona

5 november - 9 november

Would you prefer to access this page in English? Click here.


Benieuwd naar het verhaal achter de Expo Barcelona? Lees hier ons narratief ter voorbereiding op de missie naar Barcelona.


Van 5 tot en met 9 november gaan we weer naar de Smart City Expo in Barcelona. Die missie organiseren we dit jaar samen met DMI Ecosysteem, BTG, Future City Foundation, Trade and Innovate NL en RVO en met u. Op deze site vindt u een overzicht van de activiteiten die vanuit Nederland worden georganiseerd.

Hoe kunt u deelnemen?
U kunt op verschillende manieren mee naar Barcelona:
>> Als partner het Nederlandse Paviljoen. Neem contact op met zoe@future-city.nl, esther.schoemaker@minienw.nl of ariannerutgers@btg.org of lees hier over de mogelijkheden die er zijn.
>> Als deelnemers aan de de startup missie van RVO en Trade & Innovate, kijk dan hier voor meer info.
>> Op eigen gelegenheid. Kijk hier voor meer info.

Wie gaat er mee?
>> We hopen dat veel Nederlanders in Barcelona inspiratie opdoen om thuis slimme en duurzame steden te ontwikkelen.
>> Gaat u mee en wilt u uw gegevens delen met Nederlandse en internationale deelnemers? Vul ze dan hier in. We publiceren deze gegevens binnenkort op deze website, zodat mensen die u tegenkomt op de Expo u eenvoudig kunnen vinden.

Wat is er te doen?
>> Wilt u weten wat er al wordt georganiseerd, lees dan verder of gebruik de kalenderfunctie op deze website en kijk vanaf 5 november.
>> We proberen daarbij  zo volledig mogelijk te zijn en dat lukt alleen maar als we dat samen doen. Deel daarom uw eigen evenement in Barcelona op deze site. Dat kan eenvoudig via dit formulier.
>> De organiserende partijen zijn bezig met een eigen programma. Dat is nog even niet ingevuld in de kalender (volgt binnenkort), maar is hier in concept te lezen.

Gegevens

Begin:
5 november
Einde:
9 november
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Barcelona
Meerdere locaties
Barcelona,
+ Google Maps