Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Het Future Green City World Congress 2024

23 september - 26 september

Van 23 tot en met 26 september 2024 delen ruim 3000 experts uit de hele wereld hier vier dagen lang hun passie en kennis over de leefbare
groene stad met toekomst.

Het Future Green City World Congress is een initiatief van Koninklijke Vereniging Stadswerk Nederland en Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG). Zij brengen in Utrecht de werelden van groen en civiele techniek samen, in samenwerking met World Urban Parks (WUP) en de International Federation of Municipal Engineering (IFME). Het congres verbindt bouw, groen, infra en water. Door verschillende oplossingen te laten zien en door netwerken in deze domeinen met elkaar te verbinden bouwen we samen aan een stad met toekomst.

Stadswerk, VHG en de gemeente Utrecht tekenen voor de organisatie en heten u van harte welkom in het Beatrix Theater in Utrecht. Vier dagen lang is dit dé plek om de beste sprekers te horen en de meest inspirerende voorbeelden zien van groene transformaties van de steden uit de hele wereld. En bovenal: hier kun je in gesprek gaan met vakgenoten uit alle delen van de wereld.

 

Meer weten? ga naar Future Green City – 23 tot en met 26 september 2024 (fgc2024.com)
_______________________________________________________________
Datum: 23 t/m 26 september 2024
Locatie: Beatrix Theater

Gegevens

Begin:
23 september
Einde:
26 september
Evenement Categorie:
Site:
https://fgc2024.com/nl/