Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De slimme, duurzame stad in beeld

18 april @ 9:30 am - 12:00 pm UTC+0

Op 18 april 2024 is de eerste bijeenkomst van ‘De slimme, duurzame stad in beeld’.  Puzzelstukken bij elkaar brengen om te komen tot integraal zicht

Integraal zicht op een stad, van een gebied of opgave is een veel geuite wens, maar hoe operationaliseren we die wens op basis van alle informatie die beschikbaar is? De ingrediënten lijken aanwezig. Veel kennis is voor handen. Ook zijn meetindicatoren en data beschikbaar, evenals normeringen en beleidsdoelen. Maar welk beeld levert dit op als alle domeinen worden gecombineerd? Welke indicatoren zijn echt van belang voor besluitvorming van gemeenten? Welke data, interoperabiliteit, informatie en toepassingen helpen bij het inzichtelijk maken en realiseren van de doelen op straat? Welke stad of gemeente kun je zijn?

Aan de slag om kennis, domeinen, indicatoren, data, normeringen, richtlijnen en doelen samen te brengen en te vertalen naar een concreet toepasbaar datagedreven zicht. In een aantal sessies werken wij toe naar dit concrete resultaat. Gedurende het proces wordt duidelijk welke beschikbare kennis van het ecosysteem beschikbaar is, maken we deze vindbaar en wordt duidelijk welke kennis nog ontbreekt. Doe mee en lever een bijdrage aan deze uitdaging!

Schrijf je in voor de bijeenkomst op donderdag 18 april 2024. Meer weten? Klik hier

Wil jij ook bij dit eindevenement zijn van het onderzoek Publieke Platformen van Provincie Zuid-Holland? Kijk hier voor meer informatie en/of om je aan te melden: Home | Publieke Platformen (pzh-events.nl)

_______________________________________________________________

Datum: 18 april – 9:30 tot 12:00

Locatie: DMI Centre, Barchman Wuytierslaan 10, Amersfoort

Gegevens

Datum:
18 april
Tijd:
9:30 am - 12:00 pm UTC+0
Evenement Categorie:
Site:
https://dmi-ecosysteem.nl/events/de-slimme-duurzame-stad-in-beeld/