Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dag van de Stad 2024

4 november

Ontdek wat geluk betekent tijdens de Dag van de Stad 2024 in het groene en royale Apeldoorn. Op maandag 4 november nodigen ze je uit om vanuit de hoofdstad van de Veluwe op zoek te gaan naar wat inwoners in de stad en omstreken gelukkig maakt.

’Buiten gewoon gelukkig’
Geluk is voor iedereen een zoektocht. Of je nu op zoek bent naar bestaanszekerheid, veiligheid, rust in het groen van de Veluwe, of een dak boven je hoofd, het is essentieel voor jouw geluk. Met de huidige krapte op de woningmarkt, brengt die zoektocht juist stress en zorgen met zich mee. Een gelukkige stad begint bij een gezonde stad. Hierbij zijn het sociale en fysieke domein onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een gezonde leefomgeving biedt groen, veiligheid en volop ruimte om elkaar te ontmoeten.
Laten we tijdens de Dag van de Stad samenkomen om te praten over wat geluk echt betekent en hoe we het kunnen bereiken. Jouw aanwezigheid en inzichten zijn daarbij van onschatbare waarde.

Het programma

De succesformule van de Dag van de Stad bestaat uit een veelzijdig programma, met inhoudelijke sprekers en interactieve sessies. We hebben al toezeggingen van liefdesonderzoeker Tila Pronk, biologisch psycholoog en hoogleraar Meike Bartels en rijksadviseur fysieke leefomgeving Wouter Veldhuis. Theater Orpheus is onze thuisbasis. Maar ook dit jaar zijn de excursies naar inspirerende initiatieven in de stad en omgeving weer een belangrijk onderdeel van de Dag van de Stad. Én van de Nacht van de Stad, het feestelijke evenement op de vooravond, waar deelnemers op een aansprekende manier kennismaken met nachtelijk Apeldoorn.

Ze zien je dus graag op zondagavond 3 en maandag 4 november in Apeldoorn!

Benieuwd naar het event of meer informatie? Ga naar: Dag van de Stad 2024 (dedagvandestad.nl)

___________________________________________

Datum: 4 november, 2024
Locatie: Apeldoorn