Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dag overheid, hallo platform! Publieke platformen – eindevenement 4 april

4 april

Wanneer we het woord platform gebruiken, denken we al snel aan plekken op het internet waar we elkaar kunnen ontmoeten, spullen kunnen kopen en ons werk kunnen doen. Veel platformen in ons dagelijkse leven zijn door de markt ontwikkeld en hebben een commercieel doel. Maar hoe ontwikkelen publieke platformen zich? Hoe stellen we publieke waarden en belangen voorop? Wat betekent dit voor de overheid en de samenleving? Welke rol neemt provincie Zuid-Holland?

Meedoen? Dat kan nog op 4 april
De beweging naar een overheid van de toekomst bestaat uit vernieuwers, veranderaars en verbinders. Mensen die samen willen bouwen aan de overheid van de toekomst. Provincie Zuid-Holland wil de beweging rondom Publieke Platformen verder brengen. Wil jij met hun meedenken? Iedereen is welkom!

Alle ideeën, scenario’s en resultaten tot nu toe worden bij elkaar gebracht in een inspirerende en verbeeldende middag op 4 april met een bloedserieuze inhoud. Het gaat over de toekomst van de overheid en publieke platformen. We laten ons verleden door diverse toekomstscenario’s. Moderator Ben van der Burg, oud schaatser en IT-ondernemer bekend van BNR-nieuwsradio, laat een panel van jonge toekomstmakers en ervaren leiders zich buigen over de urgentie en de impact van deze ontwikkeling.

Als prominenten zijn o.a. aanwezig: Martijn van der Steen (co-decaan en adjunct-directeur NSOB en bijzonder hoogleraar EUR), Nitesh Bharosa (hoogleraar Govtech TU Delft), Cora Smelik (lid raad van bestuur Kadaster), Geert-Jan Bogaerts (voorzitter stichting PublicSpaces en hoofd afdeling Innovatie en Digitale Media VPRO), Mark Vermeer (directeur Digitale Overheid, Ministerie van Binnenlandse Zaken), Martiene Branderhorst (algemeen directeur Stadsbeheer gemeente Den Haag, lid Raad voor het Openbaar Bestuur), Frederik Zevenbergen (gedeputeerde provincie Zuid-Holland) en Jan van Ginkel (loco-provinciesecretaris Zuid-Holland).

Wil jij ook bij dit eindevenement zijn van het onderzoek Publieke Platformen van Provincie Zuid-Holland? Kijk hier voor meer informatie en/of om je aan te melden: Home | Publieke Platformen (pzh-events.nl)

_______________________________________________________________

Datum: 4 april (in de middag)

Locatie: Provinciehuis Zuid-Holland

Gegevens

Datum:
4 april
Evenement Categorie:
Site:
https://publiekeplatformen.pzh-events.nl/

Locatie

Provinciehuis van de Provincie Zuid-Holland
Zuid Hollandplein 1
Den Haag, 2596 AW Nederland
+ Google Maps