Laden Evenementen

« Alle Evenementen

City Deal Openbare Ruimte Slotmanifestatie: 23 april 2024

23 april

Wil je ontdekken hoe opgaven als klimaatadaptatie, energietransitie, duurzame mobiliteit en een gezonde natuurinclusieve stad kunnen samenkomen in de openbare ruimte? Kom op 23 april 2024 naar ‘Integralië’, de wereld waarin ontwerpers, beleidmakers, beheerders en managers samen hun weg vinden in de integrale openbare ruimte aanpak van morgen. 

Deze bijeenkomst staat in het teken van de feestelijke afronding van ruim drie jaar samenwerken in de City Deal Openbare Ruimte. Eind 2020 bundelden vooruitstrevende gemeenten hun krachten met ministeries en kennisorganisaties. Ze wilden breken met oude gewoontes, sectorale budgetten, belemmerende wet- en regelgeving en het gevecht om de ruimte in de uitvoering. Ze zochten grip in de complexe wisselwerking tussen ondergrond en bovengrond. Een missie met urgentie: voor iedere afzonderlijke aanleiding de straat openbreken, het kán simpelweg niet meer.

Bij ‘Welkom in Integralië’ nemen ze je mee in de bevindingen: Het Integrale Verhaal van de openbare ruimte. De praktijkvoorbeelden, praktische instrumenten, de verhalen over cultuur en organisatie. En ze presenteren de agenda voor de doorontwikkeling van een integrale aanpak voor de openbare ruimte. Denk mee over hoe deze beweging in de volgende versnelling komt!

Deze dag is speciaal voor alle professionals die werken aan de opgaven in de stedelijke openbare ruimte. De datum staat vast! Over het programma en de locatie vertellen ze later meer.

Kijk hier voor meer informatie: Slotmanifestatie: 23 april 2024 | City Deal Openbare Ruimte

_______________________________________________________________

Datum: 23 april 2024

 

Gegevens

Datum:
23 april
Evenement Categorie:
Site:
https://www.citydealopenbareruimte.nl/slotmanifestatie/default.aspx