Laden Evenementen

« Alle Evenementen

City Deal Meetup – 18 januari 2024

18 januari 2024 @ 9:00 am - 5:00 pm UTC+0

We zitten middenin de digitale transitie. De kansen van digitalisering en technologisering zijn groot, maar hoe benut je als organisatie die kansen optimaal? Hoe zorg je ervoor dat oplossingen en toepassingen goed worden geborgd én worden benut. En wat betekenen deze ontwikkelingen voor jouw eigen baan en functie en die van je collega’s? 

Deze vragen staan centraal in verschillende workshops tijdens de City Deal meetup. Op deze dag verkennen we gezamenlijk verschillende thema’s, waaronder gezonde en leefbare wijken, ethiek, het sociaal domein, besluitvorming en inwonerbetrokkenheid en gebieden in wijken. In verschillende workshops gaan we onderzoeken hoe banen en organisaties veranderen en welke vaardigheden nodig zijn om optimaal gebruik te kunnen maken van de kansen van digitalisering én goed de bedreigen in het oog te houden.

Zet het in je agenda en meld je alvast aan!

Programma (concept): 

10.00: Inloop

10.30: Welkom namens de City Deals – Leer van je collega’s
Jan-Willem Wesselink heet u welkom op de City Deal dag

10.45: Samenwerken buiten je organisatie: Hoe haalt de gemeente Deventer met De Kien innovatie van buiten in huis?
Hoe werk je samen met verschillende organisaties aan dezelfde opgave? Onder andere vertelt de gemeente Deventer hoe ze dat aanpakken in De Kien en welke lessen ze uit deze samenwerking trekken. 

11.30: Hoe borg je intern digitalisering – Verbondenheid door digitalisering als dé echte gamechanger. 
Hoe stel je je organisatie instaat om zich zelf te organiseren en hoe zorgt dit voor betere samenwerking; binnen en buiten je organisatie? Willemien Wiegersma, Henk Vonk en Peter van Capellenveen vertellen lessen van de Alliantie Smart Zwolle. 

12.15: Openingswoord door gemeentesecretaris. 
Welkom op de City Deal dag – Hoe neem je je organisatie mee in datagedreven werken door Dick Emmer. 

12.45: Hoe borg je innovatie in je organisatie? 
Waarom en hoe creëren, onderhouden en weerstaan managers en ondernemers disruptieve technologische en organisatorische verandering? Dr. Michael Ehrenhard deelt zijn langjarige ervaring op dit gebied. 

13.15: Netwerklunch

14.00: N.T.B

14.45: N.T.B

15.30: N.T.B

16.15: Hoe borg je digitalisering intern: Hoe kleine stappen maken helpt bij het behalen van grootste plannen (en wat soms misgaat). 
Amersfoort laat zien hoe zij met agile werken aan de slag gaan. Hoe zorgt het kleiner maken van een groot project als DMI voor grotere successen? En wat gaat er soms mis en wat kun je daar weer mee? 

17.00: Wrap up – Wat zijn de overkoepelende lessen?

17.15: Borrel

Bij vragen kan je contact opnemen met Zoë via zoe@future-city.nl 
_______________________________________________________________
Datum: 18 januari 2024
Tijd: 09:00 – 17.00
Locatie: Grote kerkplein 5, Zwolle

Locatie

Grote kerkplein 5, Zwolle
Grote kerkplein 5
Zwolle, Overijssel 8011 PK Nederland
+ Google Maps