Laden Evenementen

« Alle Evenementen

28 mei – Diner Pensant Digitale Overheid

28 mei @ 4:00 pm - 9:00 pm UTC+0

Volgende stap: antwoorden geven om meer vragen te kunnen stellen

Op 28 mei zetten we de volgende stap in onze zoektocht naar de overheid van 2050. Tijdens een Diner Pensant bij de Future City Foundation proberen we antwoorden vinden op de vragen die naar boven kwamen bij de Kick Off op 7 maart. Dat doen we samen en met een inspirerende inleider (naam volgt).

Welke vragen zijn er?

Op 7 maart zetten we met een diverse groep deelnemers tijdens een unconference de eerste stappen van onze zoektocht. Dat leverde ideeën op en uit die ideeën hebben we vragen gedistilleerd die we op 28 mei willen beantwoorden. De vragen hebben te maken met politiek, data & privacy, beheer & controle, autonomie en met de bestuurlijke indeling. In de afbeelding zie je de vragen en als je hier klikt ga je naar een pdf van de afbeelding.

En nu door

Op die vragen zoeken we antwoorden. Dat doen we in een aantal sessies waarvan de eerste is op 28 mei. We hopen daar niet alleen antwoorden te vinden, maar ook meer vragen. Dat klinkt een beetje tegenstrijdig misschien, maar op deze manier hopen we voldoende reflectie in te bouwen om te komen tot een goed manifest.

21 Diner

Tijdens het Diner Pensant op 28 mei nodigen we 21 eerdere en nieuwe deelnemers uit. Wil je daar bij horen, stuur ons dan even een berichtje waarin je uitlegt waarom we je moeten uitnodigen.

_______________________________________________________________

Datum: 28 mei 2024
Tijd: 17:00 – 20:00
Locatie: Future City Foundation ( Paulus Borstraat 41, 3812 TA Amersfoort)

Gegevens

Datum:
28 mei
Tijd:
4:00 pm - 9:00 pm UTC+0
Evenement Categorie:
Site:
https://manifestdigitaleoverheid.nl/events/28-mei-diner-pensant-digitale-overheid/

Locatie

Future City Foundation
Paulus Borstraat 41
Amersfoort, utrecht 3812 TA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie